Om oss

Vi är en lokal mäklarfirma med många års erfarenhet av såväl yrket som av Uppsalas bostadsmarknad. Vi kan vårt område och vet vilka frågor och fallgropar som kan uppstå under en försäljning samt hur man hanterar dem på ett korrekt och effektivt sätt. När det kommer till fotografering har vi samarbeten med några av de bästa fotograferna i Uppsala. Vår erfarenhet möjliggör för oss framhäva just er bostad på bästa sätt, oavsett om det kräver dagsljus, skymning eller båda.

Vi utlovar även visningsgaranti – vi visar er bostad så många gånger det krävs!

Vi står för erfarenhet och kunskap som gör skillnad. Det skapar en trygghet genom hela försäljningen vilket borgar för ett bättre slutresultat. Precis som i vilken annan bransch som helst.

Vår erfarenhet är inte begränsad när det kommer till objekt. Oavsett om det är en villa, bostadsrätt, fastighet, tomt eller fritidshus så kan vi stödja er i hela processen. Vi är verksamma i Uppsala med omnejd.

supererbjudande för dig i försäljningstankar

På Bolander Estate ägnar vi oss inte åt glädjekalkyler. Vi vet hur viktigt det är att du får en korrekt och realistisk värdering av ditt boende.